Mehr wissen
Über uns.
Willkomme bi Donsel, es Familie-Restaurant, wo mir im Jahr 2024 gründet hei. Mir sind es tibetischs Ehepaar, wo als Flüchtling i d’Schwiiz cho isch und mit vill Fleiss und Härz öisne Traum verwirklicht het.
Dr Name vom Restaurant isch öppis ganz Bsunders – mir hei ne nach öisre Tochter benannt, wo üs täglich inspiriert und a öisi Wurzle erinnert.
D’Idee isch eifach gsi: Mir wänd d’Mensche i öiserer nöie Heimat mit de feine Gschmäcker und dr Herzlichkeit vo öiserer Kultur bekannt mache.
Im Mittupunkt vom Restaurant stoht Kelsang, wo mit vill Liebi und Leidenschaft choche tuet. Si probiert gärn neus us und het drum es Menü zämegstellt, wo d’Küche vo Tibet, Thailand und Japan zämebringt – frisch, gnussvoll und mit vill Herz gmacht.
Jedi Portion wird mit Sorgfalt zubereitet, mit frische Ingredienze und Rezepte, wo mir vo öisere Familie übercho hei. Ob du Lust hesch uf tibetischi Momos, scharfi Thai Currys oder feins Sushi – mir wänd, dass du di bi öis wie dihei fühlisch.
Donsel isch meh als nume es Restaurant – es isch es Stück vo öiser Läbensgschicht. Mit Härzbluet, Dankbarkeit und vill Liebi zum Ässe hei mir öisne Platz i dr Schwiiz gfunde. Mir freue üs riesig, dich bi öis z’begrüsse.
Tashi Delek und en Guete!
